Selecteer een pagina
Kwetsbaar in je Kracht

About……

Ik ben Katja en ik ben: Kwetsbaar in je Kracht

Hallo, ik ben Katja Meijering en met kwetsbaar in je kracht wil ik er zíjn voor jou.
Voor een luisterend oor, een steuntje in de rug, iemand die een stukje meeloopt op je pad als je het even moeilijk vindt alleen. Maar altijd naast jou, werkend vanuit jouw eigen kracht.
Maar wie ben IK nu?
Ik ben Katja. Moeder van een zoon, stiefmoeder van 2 jongens, partner, hondenmama, dochter, vriendin. Ik ben iemand die houdt van het leven, hier soms ook vol enthousiasme in kan duiken, soms net zo hard op mijn gezicht kan gaan, soms heel onzeker kan zijn over mezelf en mijn lijf, iemand die er wil zijn voor anderen, wil groeien, stap voor stap mezelf steeds beter leer kennen, houdt van reizen en de wereld ontdekken, graag knuffelt en in verbinding is met de mensen om me heen en iemand die elke dag weer een stap wil zetten om steeds meer mijn authentieke IK te durven laten zien.

Zo groei ik elke dag en met elke stap wordt mijn kwetsbaarheid steeds meer mijn kracht. Om op eigen benen mijn hart te kunnen volgen.

Mijn praktijk
mijn favo etherische olie
Mijn sport: Poekoelan Kemajoran

Mijn verhaal

Als puber voelde ik me al “anders”, alsof ik niet pastte in de manier waarop de wereld in elkaar stak. Alsof het niet veilig voelde om hier te zijn. Ik was onzeker, had issues met mijn gewicht (emotie-eter), vond mezelf niet mooi genoeg, had faalangst, ik was een enorme perfectionist waardoor ik de late erg hoog legde voor mezelf en ik deed vooral wat er van me verwacht werd.

Zo ben ik voort gekabbeld, tot er in 2010 iets gebeurde dat de grond onder mijn voeten deed beven: de scheiding van mijn toenmalige man. Dit bleek achteraf een keerpunt in mijn leven te zijn.

Ik schoot in de rol die ik het beste kende: me afsluiten van mijn gevoelens en vertrouwen op mijn ratio want ik moest door. Het was een heftige scheiding, maar het leven van mij en mijn 3-jarige zoon ging ook gewoon door dus is moest wel…

In die periode is me een hoop duidelijk geworden over mezelf:

Ik kwam erachter dat ik mezelf al jaren kwijt was en me alleen maar had aangepast aan anderen en dat ik mijn waarheid niet sprak uit angst voor  bozige reacties en afwijzing. Daarnaast had ik de overtuigingen dat ik niks waard en niet goed genoeg was, wat bevestigd werd doordat er een externe trigger nodig was om ook deze keuze te maken om te gaan scheiden, terwijl ikzelf ook al jaren niet meer gelukkig was.

Mijn spiritualiteit ontdekken

Ook kwam ik erachter dat ik hooggevoelig ben, zo’n 20% van de mensen heeft deze eigenschap. Door me hier meer in te verdiepen en ermee te leren omgaan en te accepteren dat ik dingen nu eenmaal anders ervaar dan gemiddeld, vielen er veel dingen op hun plek.

In de jaren erna ben ik me steeds meer gaan ontwikkelen. Steeds meer van buiten naar binnen door diverse opleidingen te gaan volgen. Hierdoor werd mijn gevoel dat er meer voor mij meer is weggelegd steeds groter. En stap voor stap kwam ik meer in mijn kracht en op eigen benen.

 

Stap voor stap ont-wikkel ik mezelf

Ik leerde meer bij mijn gevoel komen, steeds meer op eigen benen staan en dat de antwoorden op al mijn vragen gewoon in mij zitten en dat ik meer op mijn gevoel en intuïtie mag vertrouwen.  Ik leerde ook om mijn gevoelens te doorvoelen, dat ze door me heen mogen stromen en dan weg mogen. i.p.v. ze binnen te houden, zodat ze zich vastzetten in mijn lichaam met allerlei blokkades en dus fysieke klachten tot gevolg. En dat ik er mag zijn, de moeite waard ben en mijzelf mag laten zien. Ik mag mijn licht laten schijnen en mezelf manifesteren hier op aarde.

Wat een eye-opener!

Vanuit Kwetsbaarheid steeds meer in mijn Kracht….

Weetjes over mij:

 • ik woon samen met mijn grote liefde Roger.
 • Ik ben trotse moeder van een zoon en
  2 stiefzoons.
 • ik heb een enorme liefde voor edelstenen.
  Daar kan ik er nooit genoeg van hebben.
 • Ik ben dol op tattoos en heb er inmiddels
  ook al 5. En stiekem wil ik er NOG 1…
 • ik heb ooit een tijdje een eigen bedrijf had met het bakken en decoreren van taarten.
 • ik ben dol op mijn Hond Muttley.
 • Ik doe aan Poekoelan Kemajoran, een Indonesische vechtkunst en mijn vriend is mijn leraar!