op eigen benen je hart volgen.

Energetische Therapie

CONTRA-INDICATIES:

ben je zwanger of gebruik je anti-depressiva of andere medicatie die je gevoel afvlakt of onderdrukt, dan is het helaas niet mogelijk om een energetische therapie sessie of familieopstelling te doen. Bij vragen neem gerust contact met me op!

Bewustzijn creëren, werken aan terugkerende patronen, onderzoeken wat de onderliggende oorzaak is van je angsten……..

Wat is Energetische Therapie?

  • Loop je steeds tegen dezelfde issues aan in je leven?
  • Problemen op je werk, gedoe met je partner?
  • Heb je last van onzekerheden en angsten en wil je wel eens weten wat daar onder zit?
  • Zit je teveel in je hoofd, en ben je de connectie met jezelf kwijt? En wil je weer meer contact met je lijf en je gevoel ervaren?

Dat kan door middel van Energetische therapie. Ik heb diverse manieren om deze manier van werken toe te passen, maar het uitgangspunt is hetzelfde: ik maak zichtbaar wat onzichtbaar is.

De doe dit d.m.v. wat ze systemisch werk noemen. In plaats van te praten over waar je tegenaan loopt, waarmee je meestal vanuit je hoofd en dus je bewustzijn reageert en antwoord, werken we met de onderstroom, noem het je onderbewustzijn, waardoor we tot de kern kunnen komen. Vaak kom je dan dingen tegen waarvan je dacht er al lang meer geen last meer van te hebben of waarvan je niet eens wist dat het er was.  Omdat het iets is van lang geleden, omdat je het hebt weggestopt vanwege de heftigheid van de emoties, of misschien zelfs omdat het iets is dat je uit loyaliteit  hebt overgenomen van een familielid.

Je kunt meer helderheid krijgen over de spiegel die je wordt voorgehouden door het leven.  Je leert weer contact maken met je lijf en je ontwikkelt meer draagkracht, waardoor je je gevoelens niet meer hoeft weg te stoppen, maar ermee kunt ZIJN. Omdat jij weet en voelt dat je het aankunt om ze te dragen.

 

Terug in je lijf – behandeling

Een mooie en zachte manier om weer meer contact met je lichaam en dus je gevoel te krijgen als je heel erg in je hoofd zit.

We starten vanuit jouw hulpvraag, waar loop je tegenaan en waar wil je aan werken. Vervolgens neem je ontspannen plaats op de behandeltafel. Jij hoeft dan verder even niks te doen, behalve heerlijk te ontspannen.

Ik ga dan aan de slag door te voelen op welke chakra’s je blokkades zitten m.b.t. je vraag/thema en ga dan je energie weer door heel je lichaam laten stromen, zodat je weer beter kunt gaan aarden en meer contact met heel je lijf EN je gevoel krijgt.

Door deze behandeling gaan we ook zachtjes beweging zetten in de blokkades die zorgen voor de problemen die je ervaart en het thema waar je aan wilt werken.

Deze behandeling is ook heel fijn als eerste in een serie van meerdere behandelingen. Je start zo heel ontspannen en krijgt eerst de mogelijkheid meer in je lijf te landen en de energie weer meer te laten stromen alvorens we verder gaan met werken aan je thema!

(Familie) Opstelling

Met een opstelling maak je zichtbaar wat onzichtbaar is. Je werkt vanuit het (familie) systeem en vanuit de onderstroom. Wat zoveel wil zeggen als meer vanuit je onderbewuste en vanuit de energie.

Je start ook hier met een vraag, vanuit een thema waar je tegenaan loopt. En dan gaan we via de opstelling kijken of eigenlijk juist VOELEN wat er gebeurt. Normaal probeer je dingen te bekijken vanuit je ratio, je probeert te bedenken wat er is en waar het vandaan komt. Maar veel issues en terugkerende patronen zijn ontstaan door situatie en ervaringen die je je waarschijnlijk niet een smeer kunt herinneren. Ze kunnen zelf uit een vorig leven zijn! Of je hebt uit loyaliteit iets overgenomen van een familielid. Dit soort dingen zijn verstopt voor je bewustzijn, maar een opstelling kan ze zichtbaar maken!

Stap voor stap, ga je dan alsnog de emoties en gevoelens die je eerder hebt onderdrukt, doorvoelen en verwerken, waardoor ze je los kunnen laten. Maar dit gebeurt altijd op een manier die voor jou past, zodat je nooit meer krijgt dan je aankunt.

Door deze manier van werken aan je issues en patronen, creër je steeds meer bewustzijn. Je energie gaat steeds meer stromen, je komt meer in je lijf, dichter bij wie je werkelijk bent en je kunt eindelijk echt verantwoordelijkheid gaan nemen voor je eigen leven en volledig in je kracht gaan staan!

(Familie) Opstelling – met poppetjes

Bij deze manier van een opstelling doen nemen we gewoon lekker ontspannen plaats aan tafel en doen we de opstelling met poppetjes.

De werkwijze is verder gelijk aan een gewone opstelling, maar waar je bij een gewone opstelling zelf op een matje gaat staan en op die manier contact maakt met wat er is, doe je dit bij deze opstelling dus via de poppetjes.

Een voordeel hiervan is dat je de opstelling van een afstandje kunt bekijken, je dus meer overzicht over de opgestelde situatie hebt.

 

Energetische Therapie

Ik heb van Katja een energetische behandeling mogen ontvangen. Ondanks dat ik zelf niet duidelijk kon aangeven waar precies in mijn lichaam een energetische blokkade zat, wist Katja die al snel te vinden. Door haar open manier van communiceren, haar volle aandacht voor mij als cliënt en door haar heldere blik en vragen kwam ze meteen tot de kern. Tijdens de behandeling voelde ik de energie letterlijk weer stromen en ook toenemen. Het voelde als een cadeautje voor mezelf en gun het iedereen om dat fijne gevoel te ervaren.” 

  • Heldere uitleg over hoe je te werk gaat: omschrijven hoe de behandeling eruit ziet ongeveer, wat je precies gaat doen. Dit is wel fijn om bij mensen eventuele twijfel of onzekerheid weg te halen
  • Je bent heel gastvrij, open en benaderbaar
  • De behandelruimte is heel sfeervol. Ik voelde me er gelijk prettig.
  • Je neemt echt de tijd om het gesprek aan te gaan en te achterhalen waar precies de blokkade zit. Dit doe je door goed door te vragen om bij datgene te komen dat aandacht verdient. 

Energetische Therapie

Ik heb de energetische behandeling als zeer prettig ervaren. Ik was op een gegeven ogenblik zo ontspannen, dat ik dreigde in slaap te vallen (haha). Dat is, denk ik, toch wel een goed teken. Want dat betekend dat ik alles heb kunnen loslaten :-).

De punten die je aangaf waren zeker herkenbaar. Al moest ik bij sommige zaken wel anders denken. 

Linda

Kom op…

Maak jezelf een prioriteit!