op eigen benen je hart volgen.

Reiki

Fysiek, mentaal, energetisch en spiritueel terug in balans…..

Wat is Reiki?

Reiki is een alternatieve geneeswijze die het zelfhelende vermogen van het lichaam stimuleert.

De term Reiki komt uit de Japanse woorden “Rei”  en “Ki”. “Rei” betekend Universele en “Ki” staat voor levensenergie.  Deze universele levensenergie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft.

Bij Reiki wordt er door handoplegging universele energie doorgegeven, wat ervoor zal zorgen dat het zelfhelende vermogen van je lichaam gestimuleerd wordt. Reiki kan helend werken en zorgen voor meer rust en ontspanning.

Reiki is een intelligente energie, wat zoveel wil zeggen als het zoekt zijn weg naar de plek in je lichaam waar het nodig is. Ik bepaal dit niet, de energie zoekt zijn weg.

Met Reiki kan ik je op holistische wijze helpen om de energie in je lichaam weer meer vrij te laten stromen, omdat de blokkades in je lichaam aangeraakt worden en er verwerking en heling in gang wordt gezet.

 

Hoe gaat een behandeling precies in zijn werk?

Na binnenkomst begeleid ik je naar de praktijkruimte boven. Daar nemen we eerst even de tijd om rustig te landen in de ruimte en om even te praten. Zo kunnen we kennismaken en kunnen we kijken of er specifieke zaken zijn waar je last van hebt of waar je tegenaan loopt.

Daarna ga je lekker liggen op de behandeltafel. Als je het fijn vindt, leg ik een deken over je heen om je heerlijk warm en het je zo comfortabel mogelijk te maken.

Vervolgens Stem ik af op de Reiki energie en op het moment dat ik je schouders aanraak, ben ik klaar om te beginnen. Ik geef de Reiki energie door naar jou door mijn handen in diverse posities op of boven je lichaam te houden. Uiteraard altijd in afstemming met waar jij je prettig bij voelt.

Tevens kan het zijn dat ik tussendoor  beelden, gevoelens, blokkades of ingevingen krijg of oppik en dat ik deze aan je doorgeef of bespreekbaar maak.

Na afloop ga ik even de kamer uit en laat ik je heel even rustig bijkomen. om daarna nog even samen na te praten met een kopje thee/koffie of glaasje water.

 

 

Je titel komt hier

Contra-indicaties:

ben je zwanger of gebruik je anti-depressiva of andere medicatie die je gevoel afvlakt of onderdrukt, dan is het helaas niet mogelijk om een energetische therapie sessie of familieopstelling te doen. Bij vragen neem gerust contact met me op!

Testimonials

Wat klanten zeggen?

Reiki

Vandaag had ik een Reiki behandeling op afstand, door persoonlijke omstandigheden was het niet mogelijk om het Live te doen. 

Katja liet me weten zodra ze begon. Ik ben op de bank gaan liggen en gelijk voelde ik haar energie. Het werd warm in mijn rug, alsof ik gesteund werd. Gelijk daarna werd het lichter, in mijn overvolle hoofd. Langzaam keerde de rust weer in mijn lijf terug. Heerlijk gewoon. Ik durf zelfs te beweren dat deze afstandsreiki op deze manier nog beter heeft gewerkt an wanneer wij elkaar hadden ontmoet. Op deze manier kon ik mij volledig concentreren op mijzelf en mijn lijf. Na afloop stuurde ze me een verslag van wat ze gevoeld had….De spijker op zijn kop, echt waar! Zeker een aanrader om te proberen. Dankjewel lieve Katja voor deze bijzondere sessie.

Reiki

Katja neemt ruim de tijd voor je. In deze Corona tijd is het fijn dat een Reiki behandeling op afstand mogelijk is. De behandeling nam bijna een uur in beslag en daarna kreeg ik een uitgebreid verslag. Zeer prettige ervaring en zeker aan te bevelen.

Diana Stakenburg Via Facebook

Maak je, slechts vandaag, niet kwaad. Maak je, slechts vandaag, geen zorgen. Eer je ouders, leraren, ouderen en voorouders. Verdien je brood op een eerlijke manier. Toon dankbaarheid aan al wat leeft.....

Mikao Usui.

Kom op…

Maak jezelf een prioriteit!